
HB 1594 - DIGEST

Exempts the following from the requirements of chapter 
19.28 RCW regarding electricians and electrical 
installations: (1) Wires and equipment that fall within 
section 90.2(b)(5) of the national electrical code, 1981 
edition;

(2) Wires and equipment within the communication worker 
safety zone or power supply space, on poles supporting 
electric utility transmission or distribution lines or wires; 
and

(3) Electric utility-owned equipment between a meter 
base and meter.


