
SB 5112-S.E - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Provides that an auction company licensed under chapter
18.11 RCW and licensed as a motor vehicle dealer under chapter
46.70 RCW may sell at auction, without registering as a vessel
dealer, all vessels that a vessel dealer is authorized to
sell, so long as the sale of vessels is incidental to the
auction company's primary source of business and the length of
any vessel being sold is no greater than twenty-five feet. The
auction company shall comply with all other vessel dealer
requirements of this act and rules adopted under this act if
the registration fees established in WAC 308-90-080 and RCW
88.02.060 are waived.


