
HB 3268 - DIGEST

Provides any person that is making a residential mortgage
loan that has an office located in this state for the purpose
of making a residential mortgage loan must be licensed under
chapter 19.146 RCW unless they are exempt from licensing under
RCW 19.146.020.


