
HB 2982 - DIGEST

Provides that beginning July 1, 2008, and ending
September 30, 2008, an eligible member of plan 1 of the
teachers' retirement system may make a one-time irrevocable
election, filed in writing with the department, to leave any
service credit earned as a member of plan 1 of the teachers'
retirement system in that system and join plan 1 of the public
employees' retirement system. An eligible member who makes
this election may, upon satisfying the requirements of chapter
41.54 RCW, become a dual member of the two systems in order to
combine service in each system for the purpose of determining
benefit eligibility.


