
HB 2610 - DIGEST

Provides that, except as otherwise provided in law, the
county assessor is not required to value property exempt under
chapter 84.36 RCW; however, the county assessor may value such
property at the assessor's discretion, or if required for the
purposes of special or administrative assessments.


