
HB 2554-S - DIGEST
(AS OF HOUSE 2ND READING 2/19/2008)

Provides, after a levy authorized pursuant to this act is
made, the dollar amount of such levy may not be used for the
purpose of computing the limitations for subsequent levies
provided for in chapter 84.55 RCW, unless the ballot
proposition expressly states that the levy will be used for
this purpose.


