
HB 1639 - DIGEST

Declares that it is unlawful for any person twenty-one
years old or older to operate or ride upon a motorcycle,
motor-driven cycle, or moped on a state highway, county road,
or city street unless wearing upon his or her head a
motorcycle helmet, except when the operator: (a) is covered by a
health insurance plan providing the operator with at least ten
thousand dollars in medical benefits for injuries incurred as a
result of an accident while operating or riding on a
motorcycle; or (b) has successfully completed a motorcycle
skills education program under chapter 46.81A RCW.


