
HB 1432-S2.E - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Provides that, beginning in the 2007-08 school year, the
calculation of years of service for occupational therapists,
physical therapists, speech-language pathologists,
audiologists, nurses, social workers, counselors, and
psychologists regulated under Title 18 RCW may include
experience in schools and other nonschool positions as
occupational therapists, physical therapists, speech-language
pathologists, audiologists, nurses, social workers,
counselors, or psychologists. The calculation shall be that
one year of service in a nonschool position counts as one year
of service for purposes of this act, up to a limit of two
years of nonschool service. Nonschool years of service
included in calculations under this provision shall not be
applied to service credit totals for purposes of any
retirement benefit under chapter 41.32, 41.35, or 41.40 RCW,
or any other state retirement system benefits.

Provides that the act shall be null and void if
appropriations are not approved.


