
HB 1002-S - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Declares that the tax levied by RCW 82.08.020 does not
apply to sales to nonresident individuals of vessels thirty
feet or longer if an individual purchasing a vessel purchases
and displays a valid use permit.

Declares that the provisions of chapter 82.12 RCW do not
apply in respect to the use of a vessel thirty feet or longer
if a nonresident individual: (1) Purchases the vessel from a
vessel dealer in accordance with this act;

(2) Purchases the vessel in the state from a person other
than a vessel dealer, but the nonresident individual purchases
and displays a valid use permit from a vessel dealer under
this act within fourteen days of the date that the vessel is
purchased in this state; or

(3) Acquires the vessel outside the state, but purchases
and displays a valid use permit from a vessel dealer under
this act within fourteen days of the date that the vessel is
first brought into this state.


