SB 5850 - DIGEST

(SUBSTITUTED FOR - SEE 1ST SUB)

Declares that it does not include any leave benefit granted by
a short-term or long-term disability policy covered by the
employment retirement income security act of 1974, 29 U.S.C. Sec.
18, or by a third-party administered disability plan.



	Page 1

