
HB 2872 - DIGEST
(SEE ALSO PROPOSED 1ST SUB)

Provides that any person under the age of twenty-one
years is prohibited from engaging in the wagering activities
allowed by chapter 9.46 RCW. It is unlawful for any person to
assist, participate with, or knowingly allow a person under
the age of twenty-one years to engage in any wagering activity
allowed by this chapter.


