
HB 2465 - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Requires every passenger car manufactured or assembled
after September 1, 1985; and every passenger truck, passenger
van, or passenger sports utility vehicle manufactured or
assembled after September 1, 1993, to be equipped with a rear
center high-mounted stop lamp meeting the requirements of RCW
46.37.200(3).

Provides that any vehicle may be equipped and when
required under chapter 46.37 RCW shall be equipped with a
center high-mounted stop lamp mounted on the center line of
the rear of the vehicle. These stop lamps shall display a red
light visible from a distance of not less than three hundred
feet to the rear in normal sunlight, and shall be actuated
upon application of a service brake, and may not be
incorporated with any other rear lamps.


