
HB 1841 - DIGEST

(SUBSTITUTED FOR - SEE 1ST SUB)

Requires proof of sixteen hours of approved classroom
electrical continuing education courses covering chapter 19.28 RCW,
the national electrical code, or electrical theory, or the
equivalent electrical training courses taken as part of an approved
apprenticeship program under chapter 49.04 RCW or an approved
electrical training program under RCW 19.28.191(1)(h).  This
education requirement is effective July 1, 2006.

Provides that, for individuals employed by a general
electrical contractor performing nonresidential installations,
either a master journeyman electrician or journeyman electrician
shall be on the same job site as the noncertified individual for a
minimum of one hundred percent of each working day for the first
four thousand hours and seventy-five percent of each working day
for all hours thereafter.
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