
HB 1841-S - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Requires proof of sixteen hours of approved classroom
electrical continuing education courses covering chapter 19.28
RCW, the national electrical code, or electrical theory, or
the equivalent electrical training courses taken as part of an
approved apprenticeship program under chapter 49.04 RCW or an
approved electrical training program under RCW 19.28.191(1)
(h). This education requirement is effective July 1, 2007.


