HB 1703 - DIGEST

(SUBSTITUTED FOR - SEE 1ST SUB)

Declares that "fare card" means any pass or instrument, and
value contained therein, purchased to utilize public transportation
facilities or services. "Fare card" does not include "gift card"
or "gift certificate” as those terms are defined in RCW 19.240.010.

Declares that chapter 63.29 RCW does not apply to fare cards.
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