HB 1018 - DIGEST

Provides that a pharmacy licensed Dby, or shopkeeper or
itinerant vendor registered with, the department of health under
chapter 18.64 RCW, or an employee thereof, or a practitioner as
defined in RCW 18.64.011, may not knowingly sell, transfer, or
otherwise furnish to any person a product that he or she knows to
contain ephedrine, pseudoephedrine, or phenylpropanolamine, their
salts, isomers, or salts of isomers, without first obtaining photo
identification of the person that shows the date of birth of the
person, and having the person sign a written log or receipt showing
the date of the transaction, name of the person, and the amount of
the product being sold, transferred, or otherwise furnished.
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