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Sponsor(s): Representatives Clements, Chandler, Cole and Boldt

Brief Title: Applying pesticides.

HB 1998 - DIGEST

Requires that a person who is licensed or certified under
chapter 17.21 RCW who makes an indoor application of a pesticide or
pesticides in a building that is owned by an agency or unit of
federal, state, or local government shall place a marker at the
principal entrances to the building indicating that the building is
to be treated, that information regarding the material applied is
available upon request, and listing the business name and telephone
number of the person making the application. The marker shall
remain in place until after the pesticide is applied and until the
expiration of any reentry interval established for the pesticide.


